Συμπληρώστε το email σας για να εγγραφείτε στο Newsletter της Sunergy.
 
Email:

 
 

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Δελτία τύπου
05.02.2010
Σε λειτουργία ο μεγαλύτερος φωτοβολταϊκός σταθμός στην Ελλάδα.Κιλκίς:
Ισχύ 944 KW προσφέρει ήδη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της χώρας ο
φωτοβολταϊκός σταθμός της εταιρείας Sunergy στην Ποντοηράκλεια του
Κιλκίς. Θα είναι η μεγαλύτερη εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας στην Ελλάδα μέχρι να τεθεί σε λειτουργία ένας ακόμα μεγαλύτερος σταθμός της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη το 2009.
Η μονάδα της Synergy, που πρόκειται να εγκαινιαστεί επισήμως το Σεπτέμβριο, κατασκευάστηκε από την γερμανική Phoenix Solar, με έδρα στο Μόναχο, η οποία θεωρείται
κορυφαία στην τεχνολογία φωτοβολταϊκών συστημάτων και δραστηριοποιείται επίσης σε Ισπανία, Ιταλία, Σιγκαπούρη και Αυστραλία.
Ο σταθμός τέθηκε σε λειτουργία σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο, καθώς η ζήτηση τους καλοκαιρινούς μήνες είναι υψηλή αλλά τα αποθέματα των ταμιευτήρων στις υδροηλεκτρικές μονάδες βρίσκονται πολύ χαμηλά.
Η Sunergy ΑΕ, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, είναι μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα που υπέβαλαν αιτήσεις για την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων σε μεγάλη κλίμακα, συνολικής ισχύος άνω των 5.700 KW.
Σε εξέλιξη βρίσκονται συνομιλίες της Sunergy με επενδυτές, για την κατασκευή νέων φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής ισχύος 15.000 KW.

 


Αρχική  ::  Η Εταιρεία  ::  Έργα  ::  Προϊόντα  ::  Υπηρεσίεs  ::  Ανακοινώσεις  ::  Site Map  ::  Όροι Χρήσης  ::  Επικοινωνία

Designed and Developed by Amasis Web and Graphic Design